Rolluiken

Rolluiken

Sinds 1976 staan wij in voor de fabricage en plaatsing van uw rolluik. Rolluiken bieden tal van voordelen: ze zijn zonwerend, isolerend, onderhoudsvriendelijk en vormen een preventie tegen inbraak.

Tot een breedte van 2500mm werken wij standaard met pvc rolluiken, bredere rolluiken worden uit aluminiumprofielen vervaardigd.

Traditioneel rolluik

Dit type rolluik bevindt zich in de muur van je woning. De binnenzijde wordt afgewerkt met een rolluikkast. Deze kast wordt zeer goed geïsoleerd en afgewerkt met meubelplaat, renolitplaten of MDF platen naar keuze.

Opbouwrolluik VariNova

Opbouwrolluik VariNova

Bij dit type rolluik vormen raam en rolluik één geheel. Deze heeft een kleinere oprolstructuur waardoor de uitsparing in de muur dus merkelijk kleiner is dan bij het traditionele rolluik. Dit type wordt vaak toegepast bij renovaties maar is ook mogelijk bij nieuwbouw. De opbouwkast VariNova heeft een betere isolatie, vermits raam en rolluik één geheel vormen en er dus geen tochtgaten overblijven.

Voorzetrolluik

Voorzetrolluik

Voor een voorzetrolluik kiest men wanneer er geen voorzieningen zijn voor een gewoon rolluik. Dit rolluik kan geplaatst worden in de dagopening of boven de dagopening. Het voorzetrolluik heeft een kleine oproldiameter zodat de grootte van de kast minimaal blijft. Dit rolluik kan eveneens bediend worden met lint of motor.

Automatisatie

Automatisatie

De Elero RevoLine aandrijvingen voor rolluiken bedienen het pantser rustig en met grote precisie. De aandrijving heeft een geïntegreerde variabele vertraging die zorgt voor een gecontroleerde beweging tot de aanslag. Dit beschermt het rolluik en vermindert het lawaai wezenlijk.

De geluidsarme motoren van Elero zijn betrouwbaar, onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Dit biedt u comfortabele voordelen in het bedienen van de rolluiken. De eenvoudige wijze van inbouwen kunnen vanaf buis 8 kant 40mm en groter. De motoren vragen een kleine inbouwruimte en zijn alle voorzien van een thermische beveiliging tegen oververhitting.

Elero biedt een groot aantal accessoires om het bedienen nog comfortabeler te maken.

Rolluiken automatisatie
Rolluiken automatisatie

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer