Beglazing

Anti-condensglas

AntiCondens Sfeer foto

In bepaalde weersomstandigheden werkt hoogisolerend glas, precies door zijn hoge isolatie, condensvorming op de buitenruit in de hand. Dé oplossing hiervoor is anti-condensbeglazing SGG VIEWCLEAR.

Condens aan de buitenkant van isolerend glas is geen bouwtechnische fout. Er is ook niets mis met je ramen. Integendeel: het is een bewijs dat je glas zeer goed isoleert.

Condens op de buitenruit van isolerend glas verschijnt wanneer de temperatuur op deze zijde van de beglazing lager wordt dan de buitentemperatuur en wanneer de temperatuur van het buitenglasoppervlak lager wordt dan het dauwpunt. Dit is de temperatuur waarop de waterdamp in de buitenlucht vloeibaar wordt.

SGG VIEWCLEAR voorkomt dat de temperatuur van de buitenruit zakt tot onder het dauwpunt. Daardoor wordt het aantal dagen met condensvorming op de buitenruit aanzienlijk verminderd.

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer