Beglazing

Dubbel glas

Saint Gobain Glas Expert Logo

Glas dient in eerste instantie om een bouw wind- en waterdicht af te sluiten. Hierbij wordt, om economische- en ecologische redenen, eventueel gestuurd en gestimuleerd door een nationale wetgeving, gebruik gemaakt van hoogrendementsbeglazing. (HR glas)

Het grote voordeel van dit materiaal is dat glas ook licht doorlaat in de woning: veel licht indien wij maximaal het natuurlijk daglicht willen benutten; weinig licht wanneer wij verblinding achter het glas willen voorkomen.

Glas kan ook bescherming bieden tegen agressie van buiten uit: gelaagd veiligheidsglas is dan aan te bevelen.

SGG Climaplus One Green

Climaplus ONE

SGG CLIMAPLUS ONE is een neutraal isolerende hoogrendementsbeglazing met superieure prestaties op het vlak van thermische isolatie.

Klik hier om de producttechnische folder te downloaden:
SGG Climaplus SUN

Climaplus SUN

SGG CLIMAPLUS SUN is gezellig warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. Op die manier biedt deze beglazing U comfort in alle seizoenen.

Klik hier om de folder van SGG CLIMAPLUS SUN te downloaden:
SGG Climaplus ONE SILENCE

Climaplus ONE SILENCE

Het beste op akoestisch vlak: een dempingsfolie tussen het glas vermindert de geluidstransmissie (tevens veiligheidsfolie).

Klik hier om de folder van SGG CLIMAPLUS ONE SILENCE te downloaden:

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer