Beslag

Ramen

Beslag Ramen Voorbeeld

Mooi en comfortabel: een openingshoek van 100°

Roto NT Designo stelt nieuwe normen: Geen van buitenaf zichtbare scharnieren, geen afdekkappen die los kunnen raken, niets verstoort het uiterlijk van het raam. Roto heeft dit geheel verdekt liggende beslag met haar elegante, mat zilverkleurige ontwerp van de grond af geheel nieuw ontwikkeld. Voor fraaie ramen van kunststof, die geheel nieuwe perspectieven bieden.

Het raam kan tot een hoek van maximaal 100° worden geopend. Roto NT Designo biedt daarmee een zeer grote openingsbreedte en een onbelemmerd uitzicht voor de eindgebruiker.

Roto Logo

Mooi en sterk: Geschikt voor zware ramen en biedt grote veiligheid

Met het Roto NT Designo beslag zijn raamgewichten tot 130 kg mogelijk. Roto NT Designo is met kleine, compacte scharnierdelen uitgerust. Zo blijft er veel plaats over voor extra veiligheid tot WK 2. De uithefbeveiliging is daarbij reeds als standaard geïntegreerd.

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer