Profielen

PremiDoor 76

PremiDoor Profiel Voorbeeld

PremiDoor 76 – Hefschuifdeur

Het nieuwe grenzeloos genieten!

De PremiDoor 76 heeft een inbouwdiepte van 76mm, biedt optimale warmte-isolatie tot 1,4W (m² K), ideaal indien u hoge verwachtingen heeft met betrekking tot isolatie en inbraakveiligheid. Dankzij een vijf kamerontwerp over de hele lengte, is een beglazing mogelijk met een dikte van 50 mm en kan het element gebouwd worden tot 2,60m hoog. Het moderne systeem biedt een maximaal bedieningscomfort.

De PremiDoor 76 zal u niet alleen bekoren door zijn elegant design maar ook door het grote aanbod aan kleuren. Naast klassiek PVC wit en crème zijn folies mogelijk met houtdessin, unikleuren en metaal kleuren. Optioneel kan u kiezen voor de AluClip, de voordelen van een kunststofprofiel gecombineerd met aluminium voorzetschalen.

PremiDoor 76 Profiel 3D

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer